Udgivet i Skriv en kommentar

GBE EasyLine

I 2001 skabte Blue Sky Interactive, i dag Global Bridge Entertainment, den første ADD ON, “Rheintalstrecke Köln – Frankfurt” til udgivelsen af ​​Microsofts togsimulator på det tidspunkt. De mange tilføjelser fra BSI, især pakken “Rheintalstrecke Köln – Frankfurt” med Microsoft Train Simulator understøtter simulatorens succes. Højdepunktet i denne serie var BSI’s tredje rute ADD ON “Geislinger Steige – Stuttgart – München”, den dag i dag den bedst sælgende jernbanesimulator ADD ON.

Med udseendet af “S-Bahn Leipzig” så en redesignet version af den tidligere Trainz-simulator fra det australske studie Auran dagens lys gennem BSI. Lige så vellykket som den første ADD ON-serie, glædede den brugerne i lang tid. En anden version kunne ikke længere bygge videre på den førstes succes på grund af grafiske nedskæringer.

I GBE’s nye “Easy Line”-serie bliver udvalgte modeller fra de gamle simulatorer nu remasteret til Train Simulator. Teknisk set indeholder køretøjerne alle funktionaliteter, som kendes fra GBE’s nuværende produkter (Sifa, PZB, LZB, Ebula…), men som visuelt ikke er oppe på samme niveau som GBE’s nuværende nyudviklinger. Til dette tilbydes GBE EasyLine til en særlig attraktiv pris. Venner af det hurtige, enkle spil vil finde en ny udfordring her.

Første udgivelse i serien GBE Easy Line er BR 189

https://www.mitspil.dk/vare/br-189-easyline/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *