BR 189 EasyLine

kr. 60,75

 

 

 

Varenummer (SKU): GBE-EASY001 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

BR 189 EasyLine
Udvikler/producent: GBE-Global Bridge Entertainment

ES64F4 elektrisk lokomotiv er en variant af EuroSprinter lokomotivfamilien fra Siemens Mobility (tidligere Siemens Transportation Systems) med fire-system udstyr. I Tyskland bruges den primært som 189-serien af ​​Deutsche Bahn. Den kan bruges i alle fire trækkraftsystemer, der almindeligvis anvendes i Europa.

Funktioner:
++++++ Togsikringssystem PZB 90
++++++ Togsikringssystem Sifa
++++++ Togsikringssystem LZB
++++++ Quickdrive (hurtigt spil)
++++++ Ebula
++++++ AFB
++++++ Standard TS-effekter (kamera-/vejreffekter)
++++++ Roos godsvogne medfølger
++++++ Zae tankvogn medfølger
++++++ Intercityvogne medfølger
++++++ 2 vinterlige opgaver på ruten Dresden-Schöna (rute ikke inkluderet)

Om GBE EasyLine:

I 2001 skabte Blue Sky Interactive, i dag Global Bridge Entertainment, den første ADD ON, “Rheintalstrecke Köln – Frankfurt” til udgivelsen af ​​Microsofts togsimulator på det tidspunkt. De mange tilføjelser fra BSI, især pakken “Rheintalstrecke Köln – Frankfurt” med Microsoft Train Simulator understøtter simulatorens succes. Højdepunktet i denne serie var BSI’s tredje rute ADD ON “Geislinger Steige – Stuttgart – München”, den dag i dag den bedst sælgende jernbanesimulator ADD ON.

Med udseendet af “S-Bahn Leipzig” så en redesignet version af den tidligere Trainz-simulator fra det australske studie Auran dagens lys gennem BSI. Lige så vellykket som den første ADD ON-serie, glædede den brugerne i lang tid. En anden version kunne ikke længere bygge videre på den førstes succes på grund af grafiske nedskæringer.

I GBE’s nye “Easy Line”-serie bliver udvalgte modeller fra de gamle simulatorer nu remasteret til Train Simulator. Teknisk set indeholder køretøjerne alle funktionaliteter, som kendes fra GBE’s nuværende produkter (Sifa, PZB, LZB, Ebula…), men som visuelt ikke er oppe på samme niveau som GBE’s nuværende nyudviklinger. Til dette tilbydes GBE EasyLine til en særlig attraktiv pris. Venner af det hurtige, enkle spil vil finde en ny udfordring her.

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...