GBE-Married-Pair cars Vol. 2

kr. 114,25

 

 

Varenummer (SKU): GBE-RM000140 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

GBE-Married-Pair cars v. 2
Udvikler/producent: GBE-Global Bridge Entertainment

Fra Hamborg og helt op til Westerland har “Married-Pair” vognene i mange år med succes dannet rygraden i den lokale transport på Marschbahn. Sæt dig til at køre disse  karakteristiske vogne ved hjælp af denne tilføjelse. Tilføjelsen “Married-Pair Wagen Vol.2” skildrer vognenes tilstand på tidspunktet for Nord-Ostsee-Bahn.

Togsættet afrundes af det matchende MAK DE2700-lokomotiv. Dette lokomotiv er på en måde hjemvendt. Serien blev oprindeligt leveret af MAK til Norge i 1997. På grund af det krævende norske klima opfyldte lokomotiverne ikke driftsmæssige servicekrav. Da forbedringer ikke førte til succes, returnerede NSB i begyndelsen af ​​1999 diesellokomotiverne, som de anså for ubrugelige, til producenten Siemens. I Tyskland fandt lokomotiverne, som siden er blevet revideret, et nyt hjem hos Nord-Ostsee-Bahn på Marschbahn og var i lang tid et ikonisk billede på ruten. Denne tilføjelse giver dig muligheden for at sætte dig til at køre med dette ikoniske lokomotiv.

To scenarier for vores “Nordfriesland Vol.1” rute og to scenarier for “Vogelfluglinie” ruten er inkluderet, så du kan køre vognene ud med det samme.

Funktioner:

++++++ Togsikringssystem PZB 90
++++++ Sifa togbeskyttelsessystem
++++++ Quickdrive (hurtigt spil)
++++++ justerbar togdestinationsdisplay
++++++ Ebula
++++++ Standard TS-effekter (kamera-/vejreffekter)
++++++ 4 spændende opgaver på ruterne Marschbahn 3.0 og Vogelfluglinie (ruter medfølger ikke)

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.