BR 610 EasyLine

kr. 76,00

 

 

 

Varenummer (SKU): GBE-EASY002 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

BR 610 EasyLine
Udvikler/producent: GBE-Global Bridge Entertainment

BR 610 er et to-vogns diesel multiple enheder (DMU) med vippeteknologi fra Deutsche Bahn. I 1988 og 1990 blev der bestilt i alt 20 af disse to-vogns togsætaf typen BR 610, som blev leveret i 1992. Togene fandt deres plads på strækningen mellem Nürnberg, Hof og Bayreuth og Pendolino-togene kørte der, indtil de blev taget ud af drift i 2014.

Funktioner:
++++++ Togsikringssystem PZB 90
++++++ Togsikringssystem Sifa
++++++ Quickdrive
++++++ Ebula
++++++ AFB
++++++ Standard TS-effekter (kamera-/vejreffekter)
++++++ omskiftelig instrument- og førerkabinebelysning
++++++ 4 scenarier til banerne Pegnitztalbahn og Nürnberg-Regensburg fra Dovetail-Games (baner medfølger ikke)

NB! Dette køretøj inkluderer ikke vippeteknologi.

Om GBE EasyLine:

I 2001 skabte Blue Sky Interactive, i dag Global Bridge Entertainment, den første ADD ON, “Rheintalstrecke Köln – Frankfurt” til udgivelsen af ​​Microsofts togsimulator på det tidspunkt. De mange tilføjelser fra BSI, især pakken “Rheintalstrecke Köln – Frankfurt” med Microsoft Train Simulator understøtter simulatorens succes. Højdepunktet i denne serie var BSI’s tredje rute ADD ON “Geislinger Steige – Stuttgart – München”, den dag i dag den bedst sælgende jernbanesimulator ADD ON.

Med udseendet af “S-Bahn Leipzig” så en redesignet version af den tidligere Trainz-simulator fra det australske studie Auran dagens lys gennem BSI. Lige så vellykket som den første ADD ON-serie, glædede den brugerne i lang tid. En anden version kunne ikke længere bygge videre på den førstes succes på grund af grafiske nedskæringer.

I GBE’s nye “Easy Line”-serie bliver udvalgte modeller fra de gamle simulatorer nu remasteret til Train Simulator. Teknisk set indeholder køretøjerne alle funktionaliteter, som kendes fra GBE’s nuværende produkter (Sifa, PZB, LZB, Ebula…), men som visuelt ikke er oppe på samme niveau som GBE’s nuværende nyudviklinger. Til dette tilbydes GBE EasyLine til en særlig attraktiv pris. Venner af det hurtige, enkle spil vil finde en ny udfordring her.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...